Dirigent

foto dirigent Peter SmedingaPeter Smedinga volgde zijn opleiding aan het (voormalig) conservatorium in Leeuwarden en is inmiddels ruim 35 jaar in de muziekbranche werkzaam.


Peter heeft veel ervaring als professioneel trombonist, en dirigent HaFaBra (Harmonie, Fanfare en Brassband}. Daarnaast heeft hij gezongen en keyboard, gitaar en blaasinstrumenten bespeeld in coverbands en heeft hij veel ervaring als geluidstechnicus.


Op dit moment is hij dirigent/ muzikaal leider van een aantal koren en zanggroepen en heeft hij een eigen studio voor pre-producties, filmproducties en het schrijven van arrangementen.Pianist

foto pianist Mark HiddingMark Hidding begon al op vierjarige leeftijd piano te spelen en heeft daarna een groot deel van zijn leven pianolessen gevolgd. Behalve piano, heeft hij ook een grote verscheidenheid aan andere instrumenten leren bespelen, zoals gitaar, (bas)ukelele, cajon, cello, mondharmonica, seaboard en tin whistle. Mark is de vaste begeleider van een aantal koren.

Voor meer over Mark zie de website van Mark Hidding

Pianist

Barend Schipper geeft sinds zijn 18de jaar professioneel zang-, piano- en keyboardles, en treed ook sinds die leeftijd professioneel op als pianist, zanger en componist. Hij studeerde piano, zang, componeren en dirigeren op verschillende conservatoria in binnen- en buitenland.

Voor meer over Barend zie de website van Barend Schipper